Akcija

golden skin roll-on /!POSEBNA PONUDBA!/

27.95€ 20.00€

Znamka
Opis

Zlato in kaviar v kombinaciji s pullanom, visokoučinkovito sestavino, ki napne, zgladi, sprosti in osveži utrujeno kožo okrog oči. Hladna revitalizacijska formulacija gela kožo vlaži, pomiri in zmanjša oteklost vek. S tem področje okoli oči dobi vidno bolj napet in svež videz z žarom mladosti.
Vsaka od skrbno izbranih sestavin ima dragoceno vlogo pri negi vaše kože:

• Pullulan
• Kreatin
• Hialuronska kislina
• Syn-coll
• Zlato
• Kaviar
• Med
• Immucell

 

Pullulan
Polisaharid, ki ima odličen, takojšen in viden učinek napenjanja kože. Idealen za uporabo v lifting proizvodih, ter proizvodih za nego dekolteja. Kot tak se nahaja tudi v naši Golden skin caviar kremi za vrat in dekolte.

Kreatin
Lastnosti kreatina so navdušujoče: pospeši celično presnovo, podaljša zmožnost zadrževanja vlage, preprečuje pojavljanje gubic, ter minimizira že nastale fine prve gubice. Zadnja dva učinka sta posledica kreatinove sposobnosti, da stimulira formiranje kolagenskih vlaken. To vodi v proizvodnjo naravnih ceramidov v koži. Rezultat je mlajši in bolj svež videz.

Hialuronska kislina
Prednosti hialuronske kisline so dvojne. Kožo napolni od znotraj navzven. Namesti se med celice in ustvari kanale, skozi katere telo lahko prenaša hranljive snovi in tekočino. Poleg tega pa hialuronska kislina pospešuje regeneracijo kože. Pospeši delitev celic, ter novim celicam pomaga potovati na površino kože. Druga prednost hialuronske kisline pa je, kožo dobesedno napolni z vlago. To je zaradi njenih visokih zmogljivosti shranjevanja vlage. Hialuronska kislina je skrivnost kako do mlade in čvrste kože. Je kot ustvarjena za sestavino v proizvodih za nego kože.

Syn-coll
Kompleks različnih peptidov, ki zagotovijo, da koža začne z obsežnim procesom regeneracije, ter gladijo mimične gubice. Efektiven tudi pri stimuliranju sinteze in dopolnjevanju pomanjkanja kolagena.

Zlato
Poleg razstrupljanja kože, zlato dvigne raven kisika v koži in prežene utrujenost. Je zelo učinkovit površinski katalizator. Z lomljenjem svetlobnih žarkov na površini kože, zlato naredi videz kože mlajši. Koža izgleda gladka, enakomerna in prožna.

Kaviar
Kaviar ima zaradi visoke vsebnosti proteinov, lipidov, lecitina in veliko elementov v sledovih kot so: kobalt, magnezij, fosfor, silicij, baker in nad vsemi cink, visoko vrednost za našo kožo. Vrednost kaviarja pa dvignejo še vodotopni vitamini in aminokisline. Pospešuje celično presnovo, uravnoteži količino vlage v koži, minerali pa kožo okrepijo. To upočasni proces staranja kože, stimulira delovanje celic, ter podpre obnovitvene sposobnosti kože.

Med
Pomaga koži zadrževati vlago. Kisline, ki se nahajajo v medu, pa okrepijo kožni zaščitni plašč. Med s svojimi nežnimi, pomirjevalnimi in čistilnimi lastnostmi preprečuje vnetje kože. Koža postane prožna in gladka.

Immucell
Izvleček kvasovk, ki je izoliran in očiščen z zadnjimi bio-tehnološkimi metodami. Ekstrakt kvasovk ima stimulirajoči efekt in pospešuje kožno presnovo.

Šifra: sg3. Kategorija: .