Mikropigmentacija


Trajno ličenje ustnic:

Pigmentiranje ustnic je tretma, ki na obraz prinese največjo spremembo. Pigmentiramo jih, kadar so tanke, blede, slabo vidne ali se sploh ne vidijo konture ustnic, kadar so ustnice izkrivljene ali imajo navpične gube, preko katerih šminka kar “steče”.

Permanentni make-up ustnic
Poudarjanje naravnih obrisov ustnic, povečanje tankih ustnic, korekcija manjših asimetrij ali korekcija po poškodbi ali razcepu ustnice. Z obarvanjem ustnic lahko dosežemo idealno barvo ustnic ali preprečimo nastanek določenih motenj v obarvanosti med novo in naravno barvo ustnic.
Popravki zbledelih ustnic
Ko postajamo starejši, začne pri vseh ustnicah naravni pigment bledeti, zaradi česar postne vaš obraz brezbarven. Z tehniko permanentnega make upa lahko spremenimo obliko in odtenek vaših ustnic. Le kdo ima rad tanke in blede ustnice? Ustnice obrobimo ob zunanjem robu njihove naravne linije, zato so videti bolj polne in obarvamo, da so vedeti  sveže in mladostne.
Tanke ustnice sprememnimo v polne
Kadar ustnice niso dovolj definirane, jih lahko spremenimo v bolj polne in čutne, ne da bi vanje vbrizgavali polnila. Nežno definirana obroba, ki se preliva in izginja na pol poti v področju ustnic ponuja čudovit in po videzu popolnoma naraven izgled ali v celoti definirana obroba, ki se nanaša diskretno in malce izven roba ustnic, kadar želimo dobiti vtis večje polnosti, nanese pa se tudi malce barve na osrednji del ustnic za naraven videz. S temi tretmaji ne poudarimo le barve ustnic, temveč korigiramo obstoječe oblike ali asimetrije (nepravilnosti).

USNICE PREJ USTNICE PO

 

Trajno ličenje obrvi:
S tehniko permanentnega make upa narišemo mankajoče dlačice, ki so posledica preveč agresivnega puljenja, pomanjkljive poraščenosti (alopecija), karcinoma ali terapije z obsevanjem, opeklin in brazgotin. Skupaj izberemo barvo, obliko in intenziteto novih obrvi. Ko se dogovorimo glede želenega videza obrvi, začnemo s pigmentiranjem.
Zakaj so pomembne obrvi?
Poteze obrvi so za lepoto izjemno pomembne – zato poskrbite, da boste iz njih napravile kar največ. Pravilno oblikovane obrvi uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše, zato lahko z eno samo spremembo veliko pripomorete k lepšemu videzu. Prav gotovo pa takega videza ne dosežemo zlahka – mnoge ženske vsak dan uporabljajo svinčnik, s katerim skušajo ustvariti naraven videz obrvi ali dopolniti dele, kjer obrvi manjkajo. Težave pa nastopijo takrat, ko greste plavat ali na vroč poletni dan.

Popravki preveč populjenih obrvi
Nekatere ženske so si kot najstnice preveč pulile obrvi in ustvarjale zelo tanke črte, ki so bile takrat moderne danes pa niso več ali pa jim to ne pristiji. Ne želimo ustvarjati strogo definiranih obrvi, ki so videti trde in umetne, temveč dodajamo nežne linije, ki so videti naravno in poudarjajo vaše naravno lepoto.Gre za odebelitev ali popolno nadomestitev manjkajočih delov obrvi, saj se nariše vsaka dlačica posebej in tako ustvari nova obrv. Barve so v prvih dneh nekoliko bolj intenzivne, končni videz pa je viden po sedmih dneh.

PARMANENT PED
PARMANENTniPOTEM PARMANENT (2)

DELO

Trajno ličenje oči
Ali se želite zbuditi z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi? Oči so osnovni znaki izraza in povezanosti med ljudmi ter so del govorice telesa, na katero smo najbolj pozorni.

Ste naveličane vsakodnevnega ličenja oči?
S staranjem postanejo oči puste in brez življenja, saj barva roženice postane manj izrazita. Tudi trepalnice se redčijo in oči izgubljajo svojo definirano obliko. Nanašanje črtala za oči je zapleteno in zamudno, in celo najbolj umetniški ljudje ga nanašajo, spet odstranjujejo in ponovno nanašajo, da se znebijo ravnih črt in razmazanih delov.
Bi imele zapeljiveše oči – in to brez zamudnega vsakodnevnega ličenja?
Permanentni make up vam bo omogočili, da se zbujate in nadaljujete preko celotnega dne z bolj svetlimi, mlajšimi in bolj zapeljivimi očmi – in nihče ne bo mogel ugotoviti, od kod in zakaj ste take, ne da bi sploh stopile pred ogledalo!
Permanentni make up oči in trepalnic
Permanentni make up vam omogoča veliko različnih videzov, ki so primerni za vsakdanji izgled – od učinka “dolgih trepalnic” do globljega in bolj izrazitega videza, ki vam bo zagotovil izjemno naraven videz. Na očeh občrtamo očesno veko in okrepimo trepalnice, kadar so tanke, redke in (ali) svetle, kadar dlačic ni (alopecija) ali kadar želite oči poudariti.