Pomembni dogodki so mejniki v naših življenjih, ko ustvarjamo nepozabne spomine in jih ovekovečimo na fotografijah. Slavnostne priložnosti, kot so poroke, valete, mature in obletnice si zaslužijo prav posebno pričesko. Večina tako pomembnih dogodkov se zgodi le enkrat v življenju, zato nam zaupajte svojo pričesko.

POPOLN POROČNI Stajling

Vizažisti in frizerji se pri ustvarjanju popolnega poročnega stajlinga soočamo z zelo zahtevno nalogo, še posebej zaradi pomembnosti poročnega dne za vsako posameznico. Poskrbeti moramo, da se bo nevesta v svoji koži počutila odlično in da bo make-up in frizura ki smo ga izbrali skupaj z njo,obstojen še dolgo v noč. Usklajevanje z bodočimi nevestami prav tako ni enostavna naloga, vendar dolgoletno delovanje na omenjenem področju zagotavlja vse, kar je potrebno za dosego skupnega želenega cilja.

Čeprav se poročni trendi izredno hitro spreminjajo, vam bodo izkušeni strokovnjaki svetovali pri t.i. “brezčasnem videzu”, ki bo videti odlično, tudi ko boste čez 30 let odprli svoj poročni album.

 

 

poroka 1     poroka 5     poroka7    poroka   poroka3     poroka8      poroka4