Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji, katerega uporabljajo tudi zvezdnice Hollywooda. S podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive , vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno – kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti. Podaljšane trepalnice so obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, običajno je ta čas nekje do dveh mesecev.

Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebne redne obnove/refili približno vsake 3 tedne. Podaljšane trepalnice so vodoodporne in  primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč.
Profesionalne umetne trepalnice se nanašajo posamično na eno naravno trepalnico.

PRED TRETMAJEM:

–    priporočljivo je, da na tretma pridete nenaličene, da ne izgubljamo časa z odstranjevanjem ličil, ampak se raje popolnoma posvetimo vašim trepalnicam – sicer lahko seveda brez težav ličila odstranimo tudi pri nas;
–    ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up;
–    uporabnice kontaktnih leč, pred tretmajem odstranite leče iz oči.

REZULTAT:

Vaše trepalnice bodo daljše, gostejše in popolnoma naravnega videza!
Pri umetnih trepalnicah, ki jih lahko kupite v specializiranih trgovinah oz. drogerijah ponavadi ne dajejo tako naravnega videza, lepilo draži vaše oči, uporaba teh trepalnic je neprijetna, učinki pa zelo kratki. Permanentno podaljšane trepalnice so pa obstojnejše,bolj udobne za uporabo, saj vas ne bodo ovirale pri nobeni stvari (plavanje, tuširanje, spanje, jok…) ter zelo naravnega videza.

PO TRETMAJU:

–    v prvih dveh urah ni priporočljivo da trepalnice pridejo v stik z vodo
–    v prvih 24-urah se izogibajte pari in visoki temperaturi
–    uporaba seruma za večjo odpornost podaljškov enkrat ali dvakrat na dan
–    ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up
–    čeprav maskare ne potrebujete več, jo lahko še vedno uporabljate samo na konicah trepalnic in ne na korenu
–    izogibajte se dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade